Hatay’da dolu yağışı etkisini gösterdi

Doğu Akdeniz'de hakim olan yağışlı hava sistemi, etkisini sürdürüyor. Hatay'da akşam saatlerinde bazı bölgelerde dolu yağışı etkili oldu. Yağmur ve dolunun beraberinde getirdiği hava olayları, trafikte aksamalara ve su birikintilerine yol açtı.

Doğu Akdeniz'de etkisini sürdüren yağışlı hava, Hatay'da akşam saatlerinde ilginç bir görünüme yol açtı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışı, çevreyi beyaza bürüdü ve adeta kardan manzara oluşmasına neden oldu. Dolu yağışının etkili olduğu anlar ise cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Beyaz örtüye bürünen Hatay

Akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı, Hatay'ın bazı bölgelerini kısa sürede beyaza bürüdü. Araçlar, yollar ve binalar, dolu taneleriyle kaplandı. Yağışın etkisiyle oluşan manzara, görenleri şaşırttı.

Cep telefonu kameralarına yansıyan anlar

Dolu yağışının etkili olduğu anlar, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Görüntülerde, yoğun bir şekilde yağan dolu taneleri ve beyaza bürünen çevre görülüyor.

Yağmur ve dolu yağışı devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Doğu Akdeniz'de yağışlı hava önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürecek. Yağmur ve dolu yağışının bölgenin farklı bölgelerinde de etkili olması bekleniyor.

Yetkililerden uyarı

Yetkililer, yağmur ve dolu yağışı nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaya ve ani sel baskınlarına karşı tedbirli davranmaya çağırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve