Hatay'da Gerçekleşen Anma Töreninde Siyasetçilere Tepki Volkan Demirel'e Alkış!

Hatay'da gerçekleştirilen anma töreninde siyasetçilere yönelik büyük tepkiler yükseldi. Deprem günlerinde yaşanan aksaklıkların protesto edildiği törende, bu zorlu süreçte Hatayspor'u bırakmayan Volkan Demirel alkışlarla karşılandı.

Anma töreni, Hataylılar arasında sabaha karşı gerçekleştirildi ve deprem günlerinde yaşanan aksaklıklara dair protestolarla damga vurdu. Özellikle dönemin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Belediye Başkanı Lütfü Savaş büyük tepki aldı. Lütfü Savaş, istifaya davet edildi.

VOLKAN DEMİREL'E BÜYÜK İLGİ

Anma töreninde dikkat çeken bir isim ise Volkan Demirel oldu. Depremin ardından Hatay'daki yıkımı duyurarak Hatayspor'u bırakmayan Demirel, kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Siyasetçilerin büyük tepki çektiği Hatay'da Volkan Demirel ise alkışlar ve ıslıklar eşliğinde Hataylılar ile bir araya geldi.

BAKAN KOCA'DAN PROTESTOLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından protestolar hakkında bir açıklama yapan Bakan Koca, depremde kayıpların anılmasının önemine vurgu yaparak, sessizlik içindeki saygı dakikalarını korumanın gerekliliğini belirtti. Protestoların, bu saygı dakikalarını bozabileceğini ifade eden Koca, yerinde kullanılan protestoları anlayışla karşılayabileceklerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı
Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?