Hatay'da TİP Aracına Sabotaj!

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay'da parti faliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonu kimliği belirsiz kişiler tarafından gevşetildi.

Türkiye İşçi Partisi'nin ( TİP ) Hatay'da parti faliyetleri için kullandığı aracın 5 bijonu kimliği belirsiz kişiler tarafından gevşetildi.

Kılıçdaroğlu'ndan "Bırakmam Seni" Paylaşımı!

TİP bölge sorumlusunun araçtan normal ses gelmemesi üzerine servise götürmesiyle anlaşılan olayda sağ ön tekerlekteki 5 bijonun tamamının gevşediği, ikisinin düştüğünü tespit edildi.

Servis çalışanı, 80-100 km hıza çıkılmış olsa bijonların tamamının yerinden çıkacağını ve lastiğin yerinden fırlayacağını söylerken, bijonların müdahale olmadan gevşemesinin ve düşmesinin imkansız olduğunu belirtti.

TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletveki Barış Atay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.

Barış Atay'ın açıklaması şu şekilde:

"Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”