Hatay'da yıkılan Eda Apartmanı önünde anma etkinliği düzenlendi! Duygu yüklü anlar!

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yıkılan Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Eda Apartmanı'nda hayatını kaybedenler düzenlenen bir anma etkinliği ile hatırlandı! Depremin üzerinden bugün 1 yıl geçti! 6 Şubat..

KAHRAMANMARAŞ merkezde deprem nedeniyle çöken Hatay'ın İskenderun ilçesindeki Eda apartmanında hayatını kaybedenlerin anısına tören düzenlendi.  Genel cerrah depremde eşini ve iki çocuğunu kaybetti. Yılmaz Şahutoğlu: "Bizi dünyaya bağlayan özelliğimizi kaybettik." 

Beşiktaş Taraftar Derneği İskenderun Şubesi, 6 Şubat depreminde yıkılan Eda Apartmanı'nda hayatını kaybedenler için anma etkinliği düzenledi. Deprem olan apartmanın tam önünde düzenlenen etkinliğe, hayatını kaybedenlerin yakınları, Beşiktaş İskenderun Şube Başkanı Sedat Uysal, CHP Hatay Başkan Yardımcısı Nermin Yıldırım Kara İskenderun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz katıldı. 

Yazılı pankartın bulunduğu yerde Beşiktaş bayrağı ve "Unutmayacağız" meşaleleri yakılırken, katılımcılar karanfillerle Hatay haritası oluşturdu. Eda apartmanında eşini ve iki çocuğunu kaybeden genel cerrah törene katıldı.  Yılmaz Şahutoğlu, bir yıl önce büyük bir kıyametle karşı karşıya kaldıklarını belirtti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!