Hatayspor - Alanyaspor maçı sonuçlandı: Sonuç 1-1

Hatayspor ile Alanyaspor arasında oynanan Trendyol Süper Lig'in 22. haftasındaki mücadelede taraflar 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Hatayspor adına Rivas (dk.5) atarken, Alanyaspor'un golü Oğuz Aydın (dk.89) tarafından kaydedildi.

 

Hatayspor ile Alanyaspor arasında oynanan Trendyol Süper Lig'in 22. haftasındaki mücadelede taraflar 1-1 berabere kaldı. Maçın detayları şu şekilde:

 

DADASHOV'UN DİREKTEN DÖNEN KAFASI

Hataysporlu Dadashov, Joelson Fernandes'in sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte kafayı vurdu ancak top direkten döndü. Alanyaspor, 76. dakikada kullandığı köşe vuruşunda Lima'nın kafa vuruşuyla tehlikeli oldu ancak top kale direğinin üzerinden dışarıya çıktı.

PENALTI KARARI VE OĞUZ AYDIN'IN GOLÜ (85. VE 89. DAKİKA)

85. dakikada Görkem Sağlam'ın müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Oğuz Aydın, 89. dakikada penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 1-1'e getirdi. 90+5. dakikada Hataysporlu Oğuz Aydın'ın ceza alanına attığı pasla hareketlenen Leroy Fer'in vuruşu ise maalesef dışarı gitti.

TAKIM KADROLARI VE TEKNİK DİREKTÖRLER

Mücadelenin hakemleri Emre Kargın, Hüseyin Aylak ve Bersan Duran olarak belirlendi. Hatayspor'un kadrosunda Erce, Oğuzhan Matur, Kilama, Recep Burak Yılmaz gibi oyuncular bulunurken, teknik direktörlük görevini Volkan Demirel yürütüyor. Alanyaspor ise Ertuğrul, Lima, Fer, Oğuz Aydın gibi isimlerle sahaya çıkarken, teknik direktörlüğü Fatih Tekke üstleniyor.

GOLLER VE KARTLAR

Maçın gollerini Hatayspor adına Rivas (dk.5) atarken, Alanyaspor'un golü Oğuz Aydın (dk.89) tarafından kaydedildi. Sarı kartlar ise Alanyasporlu Oğuz Aydın ve Fer ile Hataysporlu Joelson Fernandes, Dadashov, Recep Burak Yılmaz, Boudjemaa tarafından görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İsmail Kartal maç hakkında konuştu! Kayserispor maçını değerlendirdi!
Galibiyet golü Berkan Kutlu’dan geldi!
Fenerbahçe, Kayserispor'u karşısına alacak!
Sivasspor’da İbrahim Akdağ kırmızı kart gördü, oyun dışı kaldı!
Fenerbahçe'den deprem krizi!