Hatayspor, Galatasaray Karşısında Galibiyet Hedefliyor

Hatayspor, geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamladıktan sonra bu sezon iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan bordo-beyazlı ekip, maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Hatayspor, bu sezon Trendyol Süper Lig'e iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Bordo-beyazlı ekip, sezonun ilk haftasında Galatasaray ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Takım, maç öncesinde galibiyet hedefiyle sahaya çıkacaklarını duyurdu. Hatayspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, hazırlık süreçlerini değerlendirerek, büyük kulüplerle oynamanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz sezonu son hafta ligde kalarak tamamlayan Hatayspor, bu sezon iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan bordo-beyazlı ekip, maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Zorlu mücadele öncesi Hatayspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, takımın hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulundu. Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan Atıç, "İyi bir kamp sürecinin ardından sezona hazır bir şekilde başladık. Şampiyon olup olmamaları fark etmeksizin rakiplerimize karşı galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağız. Galatasaray gibi büyük bir kulüple oynamak, bizim için önemli bir mücadele. İlk maç olması da bizim için bir engel değil; galibiyetle başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hatayspor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2024-2025 sezonunun ilk haftasında yarın karşı karşıya gelecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.