Hatayspor, Recep Burak Yılmaz ile 1+1 Yıllık Yeni Sözleşme İmzaladı

Hatayspor, savunma oyuncusu Recep Burak Yılmaz ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 2022'de Samsunspor'dan transfer olan Yılmaz, mevcut sözleşmesinin son yılında kulüple yeni anlaşma yaptı. İmza törenine Sportif Direktör Fatih Kavlak da katıldı.

Hatayspor, savunma oyuncusu Recep Burak Yılmaz ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. 2022 yılında Samsunspor'dan transfer edilen Yılmaz, mevcut sözleşmesinin son yılına girerken kulübüyle anlaşmasını uzattı. İmza törenine Hatayspor Sportif Direktörü Fatih Kavlak da katıldı ve Yılmaz'a başarılar dilendi.

Hatayspor, savunma oyuncusu Recep Burak Yılmaz ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. 2022 yılında Samsunspor'dan transfer olan Yılmaz, mevcut sözleşmesinin son yılına girerken kulübüyle yeni bir anlaşma yaptı. İmza törenine Hatayspor Sportif Direktörü Fatih Kavlak da katıldı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Burak Yılmaz, Sportif Direktörümüz Fatih Kavlak’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde 1+1 yıl daha kulübümüze bağlı kalacak şekilde anlaşma sağladı. Burak Yılmaz’a yeniden hoş geldin diyor, armamızla büyük başarılar diliyoruz" denildi. 

RECEP BURAK YILMAZ

Recep Burak Yılmaz, Türk futbolcu ve savunma oyuncusudur. 1998 doğumlu olan Yılmaz, futbol kariyerine genç yaşlarda başlamış ve çeşitli yerel takımlarda oynadıktan sonra 2022 yılında Samsunspor'dan Hatayspor'a transfer olmuştur. Hatayspor'daki performansıyla dikkat çekmiş ve 2024 itibarıyla kulübüyle 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.