Hatayspor'un Yıldızı Boupendza, Beşiktaş'ın Radarında

Hatayspor'un yıldız oyuncusu Aaron Boupendza'nın menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi. Teknik Direktör Giovanni Van Bronckhorst'un forvet arayışında olduğu ve Ciro Immobile için alternatif isimler aradığı belirtilirken, Boupendza'nın Cincinnati'den ayrıldığı da kaydedildi.

Hatayspor'da sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Aaron Boupendza'nın menajerler tarafından Beşiktaş'a önerildiği öne sürüldü. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst'un forvet hattında alternatif arayışları içinde olduğu, Boupendza'nın bu süreçte önemli bir seçenek olabileceği belirtiliyor.

Süper Lig ekibi Hatayspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Aaron Boupendza'nın menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst'un, forvet hattında Ciro Immobile için alternatif arayışında olduğu öğrenildi. Hollandalı teknik adamın, Vincent Aboubakar'dan umudunu kestiği ve Jackson Muleka için Arabistan'dan gelen teklifler nedeniyle yeni bir forvet arayışına girdiği ifade ediliyor.

Fransız basını, Siyah-Beyazlılar'ın Boupendza ile ilgili gelişmeleri de gündeme getirdi. Haberlere göre, MLS ekibi Cincinnati'den ayrılan Boupendza, menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen isimler arasında yer alıyor.

2021 yılında Hatayspor'dan Katar ekibi Al-Arabi'ye transfer olan Boupendza, bir yıl sonra Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'a geçiş yaptı. Arabistan'da da bir sezon geçiren Gabonlu futbolcu, en son MLS ekibi Cincinnati ile sözleşme imzaladı. Ancak 28 yaşındaki yıldızın Cincinnati'deki macerası 365 günden kısa sürdü. Geçen sezon Cincinnati FC formasıyla 17 maça çıkan Boupendza, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asist kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.