Hatice Kolçak Uyardı: "Hazır Olun, Sürpriz Bir Yükseliş Olacak"

Piyasa uzmanı Hatice Kolçak, yaptığı önemli değerlendirmelerde, belirli bir yatırım aracına dikkat çekerek sürpriz bir yükseliş beklediğini ifade etti. Tüm detaylar burada...

ABD’de Kasım ayında yapılacak seçimlerin piyasalarda yarattığı hareketlilik, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Orta Doğu’daki gerilimlerin de etkisiyle altın fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Ekim ayı başına göre 6,23 TL artış gösteren gram altın, yüzde 0,21 değer kazanarak yükselmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla gram altın 2.920 TL'den, ons altın ise 2.652 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın 4.673 TL’den alınırken, 4.776 TL’ye satılıyor. 22 ayar bilezik ise 2.279 TL’den alıcı buluyor.

Piyasa uzmanı Hatice Kolçak, kendi YouTube kanalında yaptığı değerlendirmelerde sürpriz bir yükseliş beklediğini açıkladı. Kolçak, ABD'de seçimlerin yaklaştığını ve bunun belirsizlik yarattığını vurguladı. Kamala Harris’in öne çıktığını fakat Donald Trump’ın son dakikada durumu değiştirebileceğini belirtti. Ayrıca ABD'de yaşanan liman grevi ve lojistik risklerin altın fiyatlarına yansıyabileceğini ifade etti. Kolçak, altın fiyatlarının savaş fiyatlamasına dahil olup olmadığının ise henüz netleşmediğini söyledi.

Not: Haberimiz yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.