Havuz medyasının FETÖ şaklabanlığı: Bu kez yastık kılıfından gizli mesaj çıkardılar!

ABC Gazetesi/HABER ANALİZ'Devletin kılcal damarlarına sızacağız' dediği görüntüler atv Haber'de yayınlandığında takvim yaprakları 1999 yılını gösteriyordu.Ergenekon, Balyoz, Odatv, Askeri Casusluk gibi kumpas davalarında...

ABC Gazetesi/HABER ANALİZ

'Devletin kılcal damarlarına sızacağız' dediği görüntüler atv Haber'de yayınlandığında takvim yaprakları 1999 yılını gösteriyordu.

Ergenekon, Balyoz, Odatv, Askeri Casusluk gibi kumpas davalarında ülkenin cumhuriyetçi, Kemalist ve sol çevrelerini hedef almaya başladığında tarih artık 2007 yılına gelmişti.

"Ölüleri bile mezardan çıkartıp oy vermeye götürün" diyerek AKP'nin 12 Eylül referandumu için 'evet' oyu istediği 2010 yılından sonraki dönemde yargıdaki kadrolaşmasında zirve yaptı ve anayasa değişikliği ile HSYK'yı da ele geçirdi. 

Tüm bunlar olurken üç maymunu oynayan AKP'nin havuz medyası ise, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 'Fethullah Gülen'in şifrelerini' (!) çözmeye soyundu!

Gülen'in geriye dönük bütün görüntülerinden gizli mesajlar ve şifreler çıkarmaya soyunan havuz medyası, zaman zaman komik haberlere imza atmaya devam ediyor. 

Okuyucuları da bu haberlere inanıyor olmalı ki, ne bu tür haberlerin arkası kesiliyor, ne de 'itirafçı' cemaatçilerin ekranda maç yorumlar gibi Gülen'in sözlerini ve hareketlerini deşifre etmeye çalıştıkları televizyon programları. 

AKİT'TEN 'MASON YASTIĞI' KOMEDİSİ

Bunun son örneği ise dinci Akit gazetesinin, kurucusu FETÖ'den tutuklanan internet sitesi habervaktim.com oldu. Havuz medyasının saldırgan sitesi, Gülen'in “10 köşeli yıldız '' motifli bir yastıkla Masonlara 'Emrinizdeyim' mesajı verdiğini iddia etti.

İşte Yeni Akit'in internet sitesi habervaktim'de yer alan o haber:

Teröristbaşı Gülen'den Masonlara 'Emrinizdeyim' mesajı

Teröristbaşı Fetullah Gülen, yabancı gazetecileri ağırladığı Pensilvanya’daki malikhanesinde, yanı başına “10 köşeli yıldız '' motifli bir yastık koyup Masonlar’a ''Emrinizdeyim’ sinyali verdi.

FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen, yabancı gazetecileri Pensilvanya'daki malikanesine davet etti! Yine yalanlar-masallar söyledi. Ancak cümlelerinden çok görüntüsüyle mesaj verdi. 

Özellikle hemen yanındaki koltuğa, üzerinde "10 köşeli yıldız" motifi olan bir yastık yerleştirdi. Aynı deseni, dolabının üzerine de işletti! Görenler, hayret etti!

Çünkü bu yıldız, 33. derece Masonlar'ın işareti... Yahudi öğretisi olan Kabala'ya göre her köşesi, Allah'ın bir tecellisi! Evinde bulunduranların mesajı da belli: Sizdenim. Emrinizdeyim!

33. Derece Masonların, yani Büyük Genel Müfettiş mertebesine yükselenlerin evlerinde, mutlaka 10 köşeli yıldız simgesi bulunuyor. Alt derecedeki masonlar da kendilerini daha korunaklı hissetmek için bu simgeyi taşıyor..

MESAJ ÇOK AÇIK

Oysa ortada ne şifre vardı ne de sübliminal mesajlar. AKP-Cemaat ortaklığı yıllarca bu ülkede cumhuriyeti ve onun değerlerini aşındırdı, aralarında Yeni Akit'in de olduğu havuz medyası ise buna alkış tuttu. Şimdi ise okuyucularının zekasıyla dalga geçer gibi Fethullah Gülen şifreciliği yaparak kendi okuyucuları üzerinden, reyting, tiraj ve 'tık' devşirmeye devam ediyorlar. ABD'nin kendisini iade etmeyeceğini bilen Fethullah Gülen ise Pensilvanya'da her gün yeni bir açıklama ve farklı cübbelerle havuz medyası ile dalgasını geçmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı