Hayatın acısı değil, çiğ köftenin acısı ağır geldi

Afyonkarahisar'da, alkollü şahıs çiğ köfte dükkanına girdi ve çiğ köfteyi acılı bulunca getiren işçiye saldırdı.

Afyonkarahisar'da çiğ köfteciye giden kişi, kendisine acılı çiğ köfte getiren işçiye saldırdı. 

Geçtiğimiz salı günü çiğ köfteci dükkanına giden ve alkollü olduğu iddia edilen G.Ş, çalışan Y.K.'den acısız çiğ köfte istedi. Y.K., hazırladığı çiğ köfte dürümü G.Ş.’ye verdi. G.Ş. bir iki lokma aldıktan sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K., çiğ köftenin acılı olmadığını, sadece az acısı olabileceğini söyledi ancak G.Ş.’yi ikna edemedi.

Alkollü müşteri, işçiye saldırdı

G.Ş. daha sonra eline aldığı dürümü Y.K.’ye tattırıp, acılı olduğunu öne sürerek, tartışmayı devam ettirdi. Bir süre sonra küfretmeye başlayan G.Ş., Y.K.’ye elindeki dürümü fırlatıp, saldırdı. Küfürler eden G.Ş., Y.K.’ye yumruklar savurdu. Kendisini korumaya çalışan Y.K. saldırgan müşteriyi uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre sonra sakinleşen G.Ş. yediği dürümün parasını vererek, hiçbir şey olmamış gibi işletmeden ayrıldı. Y.K. darp raporu aldı ve şikayetçi oldu. Bu olaydan sonra Y.K.’nin işi bıraktığı da öğrenildi.

Müdür olayı anlattı:

 İşletme Müdürü Turgut Tosun  yaşananları şöyle anlattı: "Salı günü akşam saatlerinde çalışanımız Y.K. alkollü bir müşteri tarafından hakaret ve darba uğradı. Gerekli işlemleri yaptık. Darp raporu alındı, şikayette bulunuldu. Sonucu bekliyoruz. O saatlerde olduğu için bir de çalışanımız, şahsın alkollü olduğunu anlayınca alttan almak zorunda kalmış, mecburen kabul etmiş içeriye. O yüzden olanlar olmuş. Hiçbir husumetimiz yok, zaten tanımıyorum kendisini"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"