Hayır çalışması yaparken bıçaklanan genç: Hayır kazanacak!

Ümraniye'de 'Hayır' çalışması yaparken bıçaklı saldırıya uğrayan Haziran üyesi Devrim Boran'ı evinde ziyaret eden CHP'li Yarkadaş, iktidarı uyardı. Yarkadaş, "İktidarın en yetkili ağızları, hayır oyu verecekleri terörist,...

Ümraniye'de 'Hayır' çalışması yaparken bıçaklı saldırıya uğrayan Haziran üyesi Devrim Boran'ı evinde ziyaret eden CHP'li Yarkadaş, iktidarı uyardı. Yarkadaş, "İktidarın en yetkili ağızları, hayır oyu verecekleri terörist, terör örgütü üyesi olarak gösteriyor. Bu dil, alanda demokratik faaliyet gösteren kişilerin can güvenliğini ortadan kaldırıyor" ifadesini kullandı.

Referandumun demokratik koşullarda yapılabilmesi için İktidarın gerekli önlemleri alması gerektiğini belirten Yarkadaş, "Ne yazık ki bu sağduyu ve anlayıştan çok uzaktalar" diye konuştu. Saldırıya uğrayan Devrim Boran'dan olaya ilişkin bilgi alan Yarkadaş, polisin saldırganı bir an önce bulmasını istedi.

POLİSE SÖYLEMİŞLER
Devrim Boran ve arkadaşlarının saldırı öncesi tehlikeyi sezip bölgedeki polislere bilgi verdiklerini de aktaran Yarkadaş, "Resmî polisler şikayeti değerlendirmemişler... Olayı ciddiye alsalar bu acı ve gerilim yaşanmazdı" dedi.

OLAYI ANLATTI
Bıçaklanan Devrim Baran ise "Ümraniye Çarşı'da saat 16.00 sularında üzerinde hayır yazan broşürleri dağıtıyorduk. 4-5 kişilik bir grup bize saldırdı. Beni bıçakladılar. Üç dikiş atıldı. Şu an iyiyim. Ne yaparlarsa yapsınlar mutlaka hayır kazanacak" dedi.

Öte yandan Devrim Boran'ın ailesi de saldırılara rağmen 'hayır' oyu vereceklerin yılmayacağını söyledi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gazeteci Celal Başlangıç hayatını kaybetti
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Mehmet Naci İnci, Turkcell’in yönetimine girdi: Maaşı 150 bin TL
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğraflarını inandırıcı bulmadı
İktidar Gezi Parkı için devrede
GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!