Hayırlı Konvoy müdahil oldu: Atatürk'e kirli dillerini uzatan nankörler!

Mustafa Kemal Atatürk’e aşağılıkça saldıran gericilere karşı tepkiler dinmiyor. Referandum sürecinde şehir şehir gezerek halkı 'Hayır'da buluşturan Hayırlı Konvoy ekibi de bu saldırılara sert yanıt verdi.Hayırlı Konvoy...

Mustafa Kemal Atatürk’e aşağılıkça saldıran gericilere karşı tepkiler dinmiyor. Referandum sürecinde şehir şehir gezerek halkı 'Hayır'da buluşturan Hayırlı Konvoy ekibi de bu saldırılara sert yanıt verdi.

Hayırlı Konvoy açıklamalarında “Mustafa Kemal’in manevi mirasının takipçisi Hayırlı Konvoy üyeleri olarak; 20. yüzyılda emperyalizmin değirmeninde öğütülen milletlerin kurtuluş reçetesi olmuş, Hindistan’da Ghandi’ye, Tunus’da Burgiba’ya, Küba’da Fidel Castro’ya ve daha nice mazlum uluslara bağımsızlık mücadelelerinde rehber olmuş Cumhuriyet Türkiye’sinin kurucu lideri asker ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun şerefli ailesine, manevi evladına kirli dillerini uzatan nankörleri şiddetle kınıyoruz'' denildi.

Hayırlı Konvoy’un açıklamasına şu isimler imza attı: Ahmet Yavuz, Bora Serdar, Atilla Kezek, Ahmet Tatar, Nasuh Mahruki, Mehmet Ali Çelebi, Semih Çetin, Fikret Güneş, Mustafa Önsel, Ali Türkşen, Nasuh Bektaş.

ATATÜRK TÜRKİYE'SİNE ULAŞANA DEK!
Hayırlı Konvoy’un açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“Ayrıca içinden yetiştiği kurum dahil, onun kurduğu cumhuriyetin diğer kurumlarından bu küstah ve kendini bilmezce davranışa sessiz kalanları, varlık nedenleri olan M. Kemal Atatürk’e ve onun manevi mirasına sahip çıkmayanları Türk milletine havale ederken, sahip çıkanlara da teşekkür ediyoruz.

Hayırlı Konvoy olarak Anayasa referandumu ile yola çıkmıştık. Ancak laik, demokratik ve çağdaş Atatürk Türkiye’sine ulaşana kadar yolculuğumuza devam edeceğiz. Bazen yollarda, bazen meydanlarda, bazen de satırlarda olacağız.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım