Hayranları Gözlerine İnanamadı! Ünlü İsim Tanınmaz Halde

"Euphoria" dizisiyle büyük bir yıldız haline gelen Sydney Sweeney, bu kez bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, Amerika'nın en tanınmış kadın boksörlerinden biri olan Christy Martin'i canlandıracağı yeni film projesi için setlere geri döndü.

SYDNEY SWEENEY, ÜNLÜ BOKSÖR CHRISTY MARTIN’I CANLANDIRACAĞI YENI FILMI İÇIN İMAJ DEĞIŞTIRDI!

"Euphoria" ve "Anyone But You" gibi yapımlarla dünya çapında büyük bir üne kavuşan 27 yaşındaki ABD'li oyuncu Sydney Sweeney, bu kez ünlü boksör Christy Martin’in hayatını konu alan yeni filmde başrolü üstleniyor. Hollywood’un en parlak yıldızlarından biri haline gelen Sweeney, film setinden paylaştığı ilk karelerle sosyal medyada gündem oldu.

Yeni projesi için büyük bir dönüşüm geçiren Sweeney, uzun sarı saçlarına veda ederek bambaşka bir görünüme büründü. 1990’ların karakteristik tarzına uygun olarak kahverengi saçlarıyla kamera karşısına geçen başarılı oyuncu, kaslı kollarıyla da dikkat çekti. Setten gelen bu görüntüler, kısa sürede sosyal medyada hızla yayılarak birçok yorum ve beğeni topladı.

Henüz ismi açıklanmayan filmin yönetmen koltuğunda, ünlü yönetmen David Michod oturuyor. Film, Amerika’nın en ünlü kadın boksörlerinden biri olan Christy Martin’in kariyeri ve özel hayatını beyaz perdeye taşıyacak. Martin, sadece ringlerdeki başarısıyla değil, Sports Illustrated dergisinin kapağında yer alan tek kadın boksör olarak da tarihe geçmiş bir sporcu.

Sweeney’nin rolü için yaptığı fiziksel ve görünüm değişikliği, hayranları tarafından takdirle karşılandı. Birçok izleyici, genç oyuncunun Christy Martin’i canlandırırken ortaya koyacağı performansı büyük bir merakla bekliyor. Filmden gelen ilk fotoğraflar ise Sweeney'nin karaktere ne denli büyük bir özen gösterdiğinin kanıtı olarak görülüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.