Hayvan hakları için çizdi, dünya birinciliği kazandı! Fatih Dursun Belçika'da Türkiye'yi gururlandı

Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Fatih Dursun, Belçika'da düzenlenen Uluslararası Olense Karikatür Yarışması'nda dünya birincisi oldu. Hayvan haklarına vurgu yaptığı karikatürüyle büyük başarıya imza atan Dursun, Türkiye'yi gururlandırdı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde bulunan Yaşar Topçu Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Fatih Dursun, Belçika'da düzenlenen 36. Uluslararası Olense Karikatür Yarışması'nda dünya birinciliği kazandı. Dursun’un hayvan haklarına dikkati çeken karikatürü, jüri tarafından yüzlerce eseri geride bırakarak birincilikle ödüllendirildi.

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİNDEN DESTEK

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Aşkın Ayrancıoğlu, öğrencisinin büyük başarısından duyduğu gururu dile getirerek şunları söyledi: "25 yıldır görev yaptığım bu okulda pek çok öğrencim ulusal ve uluslararası ödüller kazandı. Fatih'in başarısı, disiplinli ve inançlı çalışmanın sonuçlarını bir kez daha gösteriyor. Hayvanların yaşama hakkını karikatürle dünyaya anlatan Fatih'i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum."

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK

Okul Müdürü İlhan Özkan da öğrencileri Fatih Dursun’u tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Dünya çapında birincilik kazanan karikatürüyle hayvan haklarına farkındalık yaratan Dursun, Sinop ve Türkiye'yi gururlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.