Hayvan Katliamı Yapan Şüpheli Tutuklandı, Tehditkar Açıklamalar Şaşkınlık Yarattı!

Ankara'da havalı tüfekle birçok kediyi öldürdüğü iddiasıyla yakalanan şüpheli şaşırtıcı bir şekilde, tutuklanan şüpheli, "Ben nasıl olsa çıkacağım, mahallede bir tane hayvan bırakmayacağım." şeklinde tehditkar açıklamalarda bulundu.

Çankaya ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yaşayan Ayşe D. ve Seçil P, bakımını üstlendikleri kedilerinden bazılarının rahatsızlanması üzerine hayvanları veteriner kliniğine götürdü. Veteriner klinikte yapılan tedaviler sırasında kedilerin vücutlarında havalı tüfek mermileri bulundu. Tedavi sürecinde hamile olan kedilerden biri maalesef yavrularıyla birlikte yaşamını yitirdi. Bu acı olayın ardından hayvansever kadınlar, komşularından D.D'den mahalledeki başka hayvanlara da bir binanın balkonundan havalı tüfekle ateş edildiği bilgisini aldı.

Kadınlar, olaya ilişkin suç duyurusunda bulundu ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen emniyet ekipleri, görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda Ömer Ayhan A'yı gözaltına aldı. Şüphelinin evinde yapılan aramada, hayvanların üzerinde çıkan mermilerin atıldığı değerlendirilen havalı tüfek ve tabanca bulundu.

Ömer Ayhan A, sorgusu sırasında suçlamaları kabul etmedi. "Bu hayvanlar tarafından saldırıya uğradım. Genelde korkutmak amacıyla havaya doğru ateş ettim. Bazen yere doğru ateş ettiğim de olmuştur ama kesinlikle nişan almadım. Aleyhimdeki beyanları kabul etmiyorum. Serbest bırakılmayı talep ederim." şeklinde ifade verdi. Ancak, Ömer Ayhan A'nın sorgusunun ardından tutuklandığı bildirildi.

Ayrıca, tutuklanan şüphelinin "Ben nasıl olsa çıkacağım, mahallede bir tane hayvan bırakmayacağım." dediği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı
Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?
Heyelan Felaketi: Akıncılar'da 100 Dönüm Tarım Arazi Zarar Gördü