Hayvan otlatma kavgası: 1 ölü

Olay, bugün sabah saatlerinde Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık'ta meydana geldi. Şafak Mahallesi'nde oturan Derman Çakmak ve kardeşi 17 yaşındaki E.Ç. ile Aytekin Arslan arasında hayvan otlama yüzünden tartışma çıktı.DHA’nın...

Olay, bugün sabah saatlerinde Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık'ta meydana geldi. Şafak Mahallesi'nde oturan Derman Çakmak ve kardeşi 17 yaşındaki E.Ç. ile Aytekin Arslan arasında hayvan otlama yüzünden tartışma çıktı.

DHA’nın haberine göre kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre Derman Çakmak, kavga sırasında kardeşine vurmasına öfkelendiği Aytekin Arslan'ı bıçakla yaraladı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aytekin Arslan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arslan'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

Olay sonrası E.Ç. Niksar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Motosiklet ile olay yerinden kaçan Derman Çakmak'ın yakalanması için de çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"