Hazal Kaya: En korktuğum şey sadece güzel bir kadın olarak anılmak

İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisinde düzenlenen bir etkinliğe katılan Hazal Kaya öğrencilerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti."Esas mesela kendimizi mutlu eden şeyler olduğunu gözönünde tutmalıyız. Mesela...

İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisinde düzenlenen bir etkinliğe katılan Hazal Kaya öğrencilerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

"Esas mesela kendimizi mutlu eden şeyler olduğunu gözönünde tutmalıyız. Mesela buraya gelirken bile elbise giyiyorum aman frikik verir miyim diye düşünüyorum. İşte bu da kanıksadığımız bir şiddet "diyen Kaya, "Biz kadın olarak çok fazla şiddet biçimlerine maruz bırakılıyoruz ve çok fazla ödün veriyoruz. Ödün vermemek için dayanışma içinde olmamız birbirimize destek olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Kaya şöyle devam etti:

"Biz kadınlar olarak çok güçlü ve sağlam varlıklarız zaten. Gücümüzün farkına varıp birlik olmalıyız. Dayanışmalıyız. Bunu bütün meslekler için söylüyorum. Çünkü bir şekilde kadınların başarıları göz ardı ediliyor. Bu da cesaret kırıcı oluyor kadın için.

Benim bu hayatta en korktuğum şey sadece güzel bir kadın olarak anılmak. Bunun için de kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hem işim de hem de hobilerimde..."

?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

1 Mayıs önlemleri açıklandı: Toplu taşımaya kısıtlama, araç parkı yasak
Ormanlık alanda kemikleri bulunmuştu... Berzeg ailesi cinayetten şüphelendiğini açıkladı
30 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
Adana'da Yol Çökmesi: Kamyon Çukura Düştü, Şans Eseri Yaralanan Olmadı
Öğretmen adaylarına şimdi de eğitim akademisi şartı! KPSS’yi kazanmak yeterli değil