'Hazal Kaya için sıraladığınız 5 maddeyi kınıyorum, yazık'

Demet Özdemir, oyuncu Hazal Kaya'nın Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisindeki oyunculuğu için "Nefret ediyorum" diyen Ahmet Hakan'a tepki gösterdi.

Demet Özdemir, yaptığı paylaşımda, "Hazal Kaya için sıraladığınız 5 maddeyi kınıyorum. Yazık" dedi.

Ahmet Hakan, "Hazal Kaya'nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi" başlıklı yazısında"Bir: Çok aşırı bir zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. İki: Büyük oynayarak iyi oyuncu olacağını sanıyor. Üç: Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Dört: Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Beş: Hiç bitmeyen, hiç tükenmeyen bir yapmacıklık var oyunculuğunda" ifadelerini kullanmıştı.

 

Hazal Kaya, 5 maddede oyunculuğunu eleştiren Ahmet Hakan'a Instagram hesabından yaptığı paylaşımla cevap vererek, "Bazılarının eleştirinin adaletine dair terazisi kaymış da olabilir. Ama teraziniz kayarken bedenime, varlığıma nefret içerikli yorumlar yapamazsınız. Haddiniz değil" demişti.

 

"Eleştirinin ne demek olduğunu biliyoruz"

Hakan'ın yazısında kullandığı ifadelere pek çok ünlü isimden tepki yağarken; olaya ilişkin bir paylaşım da ünlü oyuncu Demet Özdemir'den geldi.

Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Eleştirinin ne demek olduğunu biliyoruz lakin üzgünüm hakarete alıştıramazsınız, normalmiş gibi emekleri hiçe sayıp karşınızdaki insanı küçümseyemezsiniz! Saygılı olun olun ki siz saygıyla karşılanın ! Hazal Kaya için sıraladığınız 5 maddeyi kınıyorum. Yazık..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı
Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!