Hazal Kaya, Üçüncü Çocuk İstemediğini Kesin Bir 'Hayır' ile Açıkladı!

Hazal Kaya, Berfu Yenenler'in sorusu üzerine üçüncü çocuk istemediğini dile getirdi! Hazal Kaya, fiziksel olarak üçüncü çocuğu kaldıramayacağını belirtti. Berfu Yenenler ile talk show programında konuşan Hazal Kaya, çarpıcı açıklamalar yaptı!

Hazal Kaya, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlendi. Ünlü çift, Fikret Ali ve Süreyya Leyla adında iki çocuk dünyaya getirdi. Hazal Kaya ve Ali Atay, göz önünde olmaya devam ediyor! 

Hazal Kaya Berfu Yenenler ile karşımıza çıktı. Yenenler'in sunduğu bir talk show programına katılan ünlü oyuncu ile komik anlar yaşadı.

"PROBLEMLER YAŞAYACAĞIM"

Berfu Yenenler, Hazal Kaya'ya üçüncü çocuk isteyip istemediklerini sordu. Hazal Kaya bu soruya kesin bir "Hayır" yanıtı verdi.

Ünlü oyuncu, şunları söyledi: "Üçüncü ortada olacak. Şu anda ortanca çocuk Süreyya. Süreyya'yı unuttuk mu?" Kendimi kötü hissediyorum. Mesela doğum günü partisine daha küçük bebeği olan arkadaşlarım geldi.

Hormonal dalgalanmalar mı var? Atlıyor. Ama artık üçüncü bir çocuğu fiziksel olarak kaldırabileceğimi sanmıyorum. Evlat edinebiliriz, koruyucu aile olabiliriz. Fizyoterapist belli bir kiloyu aşmanın artık yasak olmadığını söyledi." 

"Böyle birini kıskanıyorum ama bu adamların arasındaki dostluk, PlayStation oynamak vs… Ben bu şeylere bağımlıyım. Mesela 10 kadınla PlayStation oynuyor olsaydı bu kadar kıskanmazdım."

"Arkadaşlarına kız arkadaşı gibi mesaj atıyor. Örneğin, "Bu akşam yemeği yalnız mı yiyelim?" Ben öyle diyorsam; öyle bir şans yok."

"ÇAYA ŞEKER KOYMAZ, MASADAN ŞEKER ALMAZ"

Eşinin tembelliğinden de şikayetçi olan Hazal Kaya, şunları söyledi: "Ben Ali'nin tembelliğinin değişmesini dilerim. Masadaki şekere ulaşamadığı için artık çayına şeker atmayan biridir." " dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!
Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!