Hazar Ergüçlü, gene döktürdü! Bu sefer beyaz elbisesiyle ile dans etti

İnci Taneleri dizisi dün akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelirken yine olay bir dans yapan Hazar Ergüçlü’ye yorum yağdı! Sosyal medya ikiye bölünürken kimi çok beğendi kimisi de adeta eleştiri yağmuruna tuttu!

Uzun süredir televizyonlarda görmediğimiz usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, yıllar sonrasında ekrana süratli bir dönüş yaptı. Kendi senaristliği olan İnci Taneleri dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yılmaz Erdoğan, bununla beraber dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin en dikkat çeken unsurlarından biri ise Dilber karakterinin hayatı ve dansı olurken tanıtımların yayınlandığı günden beri magazinin değişmeyen mevzular içinde yer alıyor. Son olarak dün akşam yayınlanan kısımda yeni dansla izleyicileri şaşkına çeviren Dilber yine yeteneğini konuşturdu.

HAZAR ERGÜÇLÜ’DEN YENİ PERFORMANS!

 

İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Dizide Dilber karakterine ömür veren Hazar Ergüçlü, akşam pavyon dansıyla fazlaca konuşulurken yayınlanan son kısımda yeni bir performansa imza attı.

Ünlü oyuncunun ömür verdiği Dilber karakteri bu kez "Ben Yola Gelmem" şarkısıyla sahnede yer aldı. Sosyal medyanın gündemine bomba  biçimde düşerken Mynet’te yer edinen habere göre, 'Nefesimiz kesildi', 'Harikasın yine', 'Dilberim de Dilberim', 'Olay kadın' benzer biçimde yorumlar yapıldı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ELEŞTİRİLERE YANIT!

Dizinin yayınlanmasıyla beraber birtakım kesimler diziye reaksiyon göstermiş ve eleştirilerde bulunmuştu. Bu eleştiriler karşısında meşhur oyuncu Hazar Ergüçlü sessiz kalmayarak, "Neyden rahatsız olduysanız açıklayın tekrar yapayım" notuyla diziden karelerini peşi sıra paylaştı. Öte taraftan oyuncunun bu paylaşımı fazlaca konuşulurken kısa zaman içinde paylaşımdaki notu sildi..

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri

Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılıyor Mu?
Meteoroloji’den 5 kent için sarı kodlu uyarı
Sahte kahveyi anlamanın bir yöntemi buymuş: Dolandırıcılar buraya da sızdı!
Schengen vizelerine zam geliyor
Kalp sağlığı için çikolatayı böyle yemelisiniz