Hazar Ergüçlü, pavyon sahnesi gündem olmuştu! İnci Taneleri yayın tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan İnci Taneleri dizisi pavyon sahnesi ile epey konuşulmuştu. Hazar Ergüçlü'nün pavyon çalışanı Dilber'i canlandırdığı sahnedeki dansı Türkiye'nin gündemine oturmuştu. İzleyicilerin merakla beklediği dizinin yayın tarihi belli...

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristi hem de başrolü olduğu İnci Taneleri dizisi merakla bekleniyor. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin gösterilen son fragmanı sosyal medyada epey ses getirmişti.

PAVYON DANSI GÜNLERCE KONUŞULDU

Dizinin başrolünde yer alan Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyondaki dansı günlerce konuşulmuştu. Hazar Ergüçlü pavyon sahnesi için Ankaralı Ezo'dan esinlendiği ve sahnelerin gerçek bir pavyonda çekildiği de ileri sürülmüştü.

 

Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakterini canlandırdığı dizide Hazal Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, ve Özgün Çoban gibi birbirinden ünlü isimlerde yer alıyor.

YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu İnci Taneleri dizisinin yayın hayatına başlayacağı tarih belli oldu. İnci Taneleri 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Doğu Kesimler İçin Toz Taşınımı Uyarısı: Meteoroloji Açıkladı
Ceviz Ağaçlarının Altında Oturmanın Sakıncaları: Bilimsel Araştırma İle Açıklık Kazandı
Oyuncunun geçen ay gizlice boşandığı ortaya çıktı!
Popstar Bayhan Spotify'da Dünya Viral Listesi'nde zirveye çıktı
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sarı kodlu uyarı