Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın karşılıklı Ankara havası oynadığı anlar gündemde

Büyük heyecanla beklenen Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranla buluştu. Dizinin Dilber'li sahneleri ise gene sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizinin oyuncuları ise galada bir araya geldi ve ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Uzun bir süredir merakla beklenen İnci Taneleri dizisi, nihayet dün akşam ilk bölümüyle seyircilerle buluştu. Dizinin başlangıç bölümü, sosyal medya platformlarında en çok konuşulan ve paylaşılan içerikler arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Seyirciler, dizinin başarılı performansı ve etkileyici senaryosuyla dikkat çeken ilk bölümünü tartışarak izleyici kitlesi arasında heyecan oluşturdu.

BKM Yapım imzalı olan, Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinin galası da dün akşam gerçekleştirildi.

Dizinin başrolleri ilk bölümü birlikte izledi ve peşinden birlikte eğlendi. Geceye Hazar Ergüçlü Dilber dansıyla damga vurdu.

Ergüçlü'nün Yılmaz Erdoğan ile karşılıklı oynadığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Hazar Ergüçlü'nün galadaki görüntülerine; 'Etiyle kemiğiyle Dilber olmuş', 'Galada bile Dilber'i bırakmıyor', 'Oynanmış yine' gibi yorumlar yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere