Hazar Ergüçlü'nün "pavyon dansı" olay olmuştu! İşte böyle hazırlandı

Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan İnci Taneleri dizisi, Hazar Ergüçlü'nün muazzam 'pavyon dansı' ile dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu, Dilber karakteri için haftalar süren özverili çalışmalarla dans sahnesine damgasını vurdu. Sosyal medyada yankı uyandıran bu özel hazırlık, izleyicileri büyülemeye d

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin ikinci tanıtımı, Hazar Ergüçlü'nün 'pavyon dansı' performansıyla gündeme oturdu.

PAVYON DANSINI İÇİN EĞİTİM ALDI

Sosyal medyada büyük ilgi gören ikinci tanıtımda, Hazar Ergüçlü'nün başarılı "pavyon dansı" performansı konuşulmaya devam etti. Ünlü oyuncunun bu özel dans sahnesine nasıl hazırlandığı ise gözlerden kaçmadı.

Ergüçlü, 'Dilber' karakteri için haftada en az dört günü ve uzun saatleri çalışmalara ayırdı. Ayrıca, dansa özel olarak hazırlanmak adına Zil çalmayı da öğrendi. Elif Erol ile birlikte gerçekleştirdiği uzun saatler süren provalarla, karakterine tam anlamıyla hakim olabilmek için titiz bir çalışma sergiledi. Hazar Ergüçlü'nün dans sahnesine olan bu özverili hazırlığı, dizi severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mr. Dosso Dossi Dj setinin başına geçti, heyecan dorukta!
Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı