Hazine'den dört ihale ve bir doğrudan satış!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, haftaya dört tahvil ihalesi ve bir kira sertifikası satışı düzenleyecek. 14 Ekim'de 2 yıl vadeli sabit kuponlu ve 7 yıl vadeli değişken faizli tahvillerin yeniden ihracı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, önümüzdeki hafta düzenleyeceği dört tahvil ihalesi ve bir kira sertifikası satışıyla iç borçlanma programını sürdürüyor. 14 Ekim'de 2 ve 7 yıl vadeli devlet tahvilleri yeniden ihraç edilirken, 15 Ekim'de ise 2 yıl vadeli kira sertifikası ve diğer tahvillerin ihracı gerçekleştirilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, önümüzdeki hafta dört tahvil ihalesi düzenleyecek ve bir kira sertifikasının doğrudan satışını gerçekleştirecek. Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, 14 Ekim Pazartesi günü ilk ihale, 2 yıl (665 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihracıyla başlayacak. 

Aynı gün yapılacak ikinci ihalede, 7 yıl (2373 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli devlet tahvilinin yeniden ihracı gerçekleştirilecek. 

15 Ekim Salı günü ise, 2 yıl (728 gün) vadeli, 6 ayda bir kira ödemeli kira sertifikasının doğrudan satışı yapılacak. Ayrıca, aynı gün 3 yıl (1036 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvili ve 5 yıl (1792 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilinin yeniden ihraçları da gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.