HBO'dan, Game of Thrones hayranlarına güzel haber

Günümüzde en çok ilgiyle izlenen ve en popüler olan Game of Thrones dizisinin 2019 yılında yayınlanacak final sezonunun ardından dizinin hayranları için güzel haber geldi. ABD'nin önde gelen paralı Tv-Kanal Kurulu HBO, seriye...

Günümüzde en çok ilgiyle izlenen ve en popüler olan Game of Thrones dizisinin 2019 yılında yayınlanacak final sezonunun ardından dizinin hayranları için güzel haber geldi. ABD'nin önde gelen paralı Tv-Kanal Kurulu HBO, seriye ilişkin yeni bir proje için harekete geçti.

GAME OF THRONES EVRENİNE AİT 5 YAN PROJE

HBO, Game of Thrones evrenine ait 5 yan proje geliştirme kararı alındı. Game of Thrones(Taht Oyunları) kitap serinin yazarı George RR Martin ve Senarist Jane Goldman'ın hazırlıklara başladı.

HBO pilot bir bölüm çekilmesini istedi. Dizinin şuanki döneminde yaşananların öncesini anlatacakları ve gizemlerin açıklanacağı bir yan dizi bekleniyor. Yapımcılar aktardıklarına göre Game of Thrones'un finalinden önce hiç bir yayınlama olmayacakmış.

White Walkers(Ak Yürüyenler)

HBO'nun yazılı açıklamasına göre Game of Thrones'un "öncesini" anlatacak projenin, "Dünyanın, kahramanların altın çağından en karanlık dönemine nasıl geçtiğini" izleyiciye göstereceği ifade edildi. Dizideki ortaçağ yürüyen ölüleri olarak adlandırılan 'Ak Yürüyenler'in nasıl ortaya çıktığı anlatılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Yazar İpek Ongun, Mersin’de hayranları ile bir araya geldi!
Anthony Hopkins, "The King of Covent Garden" Filminde Handel'i Canlandıracak
Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılında Sinema Sektörüne 34,5 Milyon Lira Destek Sağlıyor
Taraklı'daki 508 Yıllık Yunus Paşa Camii: Osmanlı'nın İzinde
Erdemli'de Tömük Atölyesinde Kadınlar ve Çocuklar İçin Ücretsiz Bağlama Kursu