Hem Baba Vanga hem de Nostradamus 2025 için aynı kehanette bulunmuş

Baba Vanga ve Nostradamus, 2025 yılında Avrupa'da ölümcül bir savaş olacağı kehanetinde bulundular. Nostradamus, "Acımasız savaşlara" dikkat çekerken, Vanga çatışmanın kıta nüfusunu "mahvedeceğini" belirtti.

Dünyanın en kötü şöhretli mistiklerinden Baba Vanga ve Nostradamus'un 2025 yılı için aynı kehanette bulundukları ortaya çıktı: Her ikisi de Avrupa'da ölümcül bir savaş olacağını öngörüyor. 

Nostradamus, "Avrupa topraklarının acımasız savaşlara" karışacağını yazarken, Baba Vanga, 2025 yılında kıtada bir çatışma çıkmasından endişe duyduğunu ve bunun nüfusu 'mahvedeceğini' belirtti.

1996 yılında vefat eden Baba Vanga, bazı kehanetlerinin doğru çıkmasıyla komplo teorisyenleri arasında kült bir figür haline geldi. Asıl adı Vangelia Pandeva Dimitrova olan Vanga, 12 yaşında görme yetisini kaybettikten sonra Tanrı'dan aldığı nadir bir yetenekle geleceği görme iddiasında bulundu.

Balkanların Nostradamus'u olarak bilinen Vanga, 5079 yılına kadar her yıl için kehanetler bıraktı. Bugünkü Makedonya'da bir çiftlikte büyüyen Vanga, küçük yaşta bir kasırga tarafından sürüklendikten sonra kör oldu ve bu olayın ona ikinci görüşünü kazandırdığına inanılıyor. 

Daha önce Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini ve 11 Eylül saldırılarını doğru tahmin ettiği iddia edilen Vanga, 50 yıllık kariyeri boyunca Koronavirüs salgını, 1986'da Çernobil felaketi ve 1997'de Prenses Diana'nın ölümü gibi olayları da öngördüğü söyleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.