Hendek'teki Makarna fabrikasındaki patlamada 1 kişi tutuklandı

Hendek'teki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve yangında 30 kişi yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin bulunduğu 6 zanlı gözaltına alındı.

15 Eylül'de Hendek'teki bir makarna fabrikasında meydana gelen patlama, büyük bir paniğe yol açtı ve 30 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı gözaltına alındı.

Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 30 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Hendek, Akyazı ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırıldı.

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 3'ü tutuklama, 3'ü ise adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. 

Fabrika müdürü V.U. tutuklanırken, diğer 5 zanlı, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında toplamda 7 zanlı ifadeye çağrıldı; 6'sı gözaltına alınırken, 1'i serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.