Henry Cavill cinsellik sitemi! Cinsel sahnelere sitem eden oyuncunun itirafı olay oldu!

Henry Cavill, cinsellik sahnelerinin sıkça kullanılmasına karşı çıkarak, 'Bu tür sahnelerin beyaz perdede aşırı şekilde yer almasını ve insanları daha az giysili görmek için bir bahane olarak kullanılmasını' eleştirdi.

Eski Superman yıldızı Henry Cavill yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle The Tudors ve son zamanlarda Netflix'in The Witcher'ında şehvetli çekimlere katlandıktan sonra sitem etti.

Ünlü oyuncu bu sahnelerin kendisini 'rahatsız' hissettirdiğini söyledi. Henry Cavill seks sahnelerinin çekilmesinden nefret ettiğini açıkladı.

Henry Cavill :

"Bence bugünlerde bazen aşırı kullanılıyorlar ve 'Bu gerçekten gerekli mi yoksa insanlar sadece daha az kıyafet mi giyiyorlar' diye düşündüğünüz bir his var. İşte o zaman daha da rahatsız olmaya başlıyorsunuz ve 'Burada bir performans yok, filmin geri kalanına taşınacak bir parça yok' diye düşünüyorsunuz" dedi.

 

Ancak Henry açık saçık sahnelerin yeri ve zamanı olduğunu kabul etti. Ünlü isim ayrıca 2007 TV dizisinde Charles Brandon'ı canlandırdı ve o zamanlar 23 yaşındayken çekimler sırasında ereksiyon yaşadığında çok utandığını itiraf etti.
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var
Prens'le rekor kıran Giray Altınok'tan Güldür Güldür Show açıklaması