Hepsi Grubu'nda sular durulmuyor!

2000'lerin popüler müzik gruplarından biriydi! "Hepsi"nin üyeleri Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasındaki tartışma, uzuyor. Magazin dünyası şokta! Geçtiğimiz aylarda ikinci kez annelik sevinci yaşayan Cemre Kemer de konuştu.

2000'li yılların başında dansları ve şarkılarıyla adından söz ettiren Hepsi grubu, birlikte geçirdikleri birkaç yılın ardından dağıldı.

Ekipte Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer yer alırken, ilk olarak Ergül ayrıldı.

CEMRE KEMER SESSİZLİĞİ BOZDU!

Tartışmalara katılmayan ve süreç boyunca sessiz kalan Cemre Kemer, sosyal medya hesabı üzerinden soru cevap etkinliği düzenleyerek üyeler arasında yaşanan tartışmaya ilişkin bir soruyu yanıtladı. 

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez annelik sevinci yaşayan Cemre Kemer de bu konuya ilişkin konuştu.

Cemre Kemer, videoda konuyla ilişkilendirilmek istemediğini belirterek şunları söyledi: " Sorunu hala tam olarak anlamadım. Dürüst olmak gerekirse hissetmedim. O yüzden artık karışmak istemedim. Bunca yıldır bizi dinleyen herkese büyük saygım var. Yıllardır çalışıyoruz ve hazırlanıyoruz. Artık herkes istediği hayatı yaşıyor. Çocuklarımla ve ailemle daha çok aile hayatı yaşamak istedim ve her zaman bu zihniyete sahip bir insan oldum. Herkes kendi yoluna gider tabi ama muhtemelen single çıkar, bilemiyorum... Çünkü o sorunlar nasıl tekrar ortaya çıkar bilmiyorum ama bir şekilde hep aynı anda çıkıyorlar. Bu yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şimdi ne söylersem söyleyeyim, sanki yanlış bir şey yapmışım gibi bir duruma düşecektim. Spor antrenörlüğüne devam eden Yasemin Yürük, "Umarım mutluluk getirir, bol bol dinlensin" dedi

Spor antrenörlüğüne devam eden Yasemin Yürük geçen yıl verdiği bir röportajda "Hepsi" grubu için bir belgesel hazırladığını söylemişti. 20 yıl konseri gibi fikirlerin olduğunu iddia etti.

Ancak Yürük, bu projelerin birkaç ay önce iptal edilerek yarım bırakıldığını belirtti. Çünkü "Gülçin Ergül ya da çeteden biri aynı fikirde değildi."

Bu açıklamaların ardından solo kariyerine devam eden Gülçin Ergül de bir açıklama yaparak şunları söyledi: "Kendi belgeselini yapıp satmak bana biraz megalomanlık geliyor. Söyleyebilmek hayatta önemli değil."

Yasemin Yürük, Ergül'ün sözlerine şöyle yanıt verdi: "Ne Cemre, ne Eren, ne de ben Gülçin'in iddialarına karşı bir şey söylemiyorum ama Gülçin'in daha fazla PR yaptığını fark ettim. Onlara "Yoluna devam etsin, sesini çok beğeniyorum, destekliyorum ama herkese PR yapmayın."

Yürük, grubun bir araya gelme ihtimaline olumsuz baktığını belirterek, "Sizce bu mümkün mü? Bu egoya bir şey olamaz. Zaten ayrılmamızın bir sebebi vardı ve sevindim. öyle oldu."

Gülçin Ergül, yazılı açıklama yaparak şunları söyledi: "Bu, talimat gereği yapılıyor. Gülçin, herkesin kendisini suçlamasını istemedi. Gülçin'in neden istemediğini anlattım. Şimdi onu öfkeli ifadelerle PR yapmakla suçlamak mantıksız. Röportajın tek kelimesini bile okumadı... Sadece oklarını bana doğrultmaya çalışıyor ve amacı değişim yaratmak... Ama üslubuna ve tavrına elbette şaşırmadım. Onu tanıyorum ve mesafeyi koruyorum" dedi.

Grup üyelerinden Eren Bakıcı, Gülçin Ergül'ün mesajına şu yorumu yaptı: "Artık endişelenmeyin. Açıklama bile yapmayın. Kimin ne söylediğini, ne olduğunu bile bilmiyorum. Bunu bilmeme gerek yok. Senin de değil. Bu Gülçin'in hayatıdır. "Dilediğiniz gibi yaşayın" yorumunu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.