Hepsini toplasan bir tane Hüsnü Mahalli etmiyor

Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programının bu haftaki konukları CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve tarihçi Sinan Meydan'dı. Programda 10 Kasım ve Mustafa Kemal Atatürk konuşulurken, Muharrem...

Duayen gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası programının bu haftaki konukları CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve tarihçi Sinan Meydan'dı. Programda 10 Kasım ve Mustafa Kemal Atatürk konuşulurken, Muharrem İnce'nin Atatürk'ü anlatırken, Erdoğan'ın danışman ordusunu eleştirmesini stüdyoyu kahkahalara boğdu.

 İnce Erdoğan'ın büyük bir danışman olduğunu söylerken, Uğur Dündar söze girerek, "Hepsini toplasan bir Hüsnü Mahalli etmiyor' dedi. Bu söz üzerine salondan büyük alkış koptu. Dündar Mahalli'nin Suriye öngörülerinin bir tanesinin bile danışmanlar tarafından söylenmediğini vurguladı. 

İşte o anlar;

Öte yandan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çok anlamlı bir konuşma yaptı.

Muharrem İnce yaptığı konuşmada; ''Atatürk hepimiz için ortak en iyidir, ortak hafızamızdır. Ortak hafızamızın temeli Atatürk ise, özgürlüğümüzün temeli Atatürk ise, ''zaman neden büyüttü onu?’ diye baktığımızda, ben şöyle tanımlarım. Bir kere kendi kişilik özelliğinden kaynaklanıyor. Kendine güveniyor, kendini iyi yetiştirmiş, davasına inanmış. Hiç kimsenin inanmadığı günlerde o inanıyor. Büyük Taarruz’a başladığımızda Uşak’ı alalım diye hayâller kurulurken, o İzmir’i almanın hayâlini kurabiliyor. Ordunun gücünü biliyor, çağının gerçeklerini anlıyor ve ikna yeteneği çok yüksek'' dedi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor