Her dediği çıkan ünlü uzman uyardı! Altın Dolar ve Euro'su olanlar yer yerinden oynayacak

Ünlü finans analisti İslam Memiş, yatırımcıları uyararak önümüzdeki 5 günün finans piyasaları için kritik olacağını belirtti. Dolar, Euro ve altın sahiplerini ilgilendiren açıklamalarda bulunan Memiş, döviz ve altın piyasalarındaki beklentilerini paylaşarak yatırımcılara seslendi.

Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıları uyardı ve önümüzdeki 5 günün finans piyasaları açısından kritik olduğunu belirtti.

DOLAR VE EURO YATIRIMCILARINA UYARI: İLERLEYEN GÜNLERDE YÜKSELİŞ BEKLENİYOR

İslam Memiş, son dönemdeki piyasa dalgalanmalarını değerlendirerek, dolar ve Euro konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dolar kurundaki yükselişin devam edeceğini vurgulayan Memiş, Borsa İstanbul'da yüzde 2 oranında bir artış yaşandığını ve Euro'nun Türk Lirası karşısında değer kaybettiğini belirtti.

DOLARIN YÜKSELİŞİ: 30 TL ÜZERİNDEKİ TREND DEVAM EDECEK

İslam Memiş, dolar kurunun 30.31 TL seviyelerinde olduğunu ifade ederek, 30 TL üzerindeki yükseliş trendinin devam edeceği konusunda uyarıda bulundu. Doların bu süreçte rekor artışlar yaşayabileceğini belirtti.

EURO'DA BEKLENEN GELİŞME: 2024'TE 50 TL'Yİ AŞACAK

Memiş, Euro'nun 32.99 TL seviyelerinden işlem gördüğünü söyledi ve 2024 senesinde Euro'nun 50 TL üzerinde bir kur beklediğini öne sürdü. Piyasayı elden geçiren Memiş, bu beklentisini Euro için yüksek bir kur artışı olarak değerlendirdi.

ALTIN PİYASASINDA BASKI DEVAM EDİYOR: FED FAİZ KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK

Uzman İslam Memiş, altın yatırımcılarına önemli bilgiler verdi. Ons altındaki baskının FED faiz kararına kadar devam edeceğini belirten Memiş, gram altının 2040 TL - 2070 TL aralığındaki fiyat aralığını takip etmesi gerektiğini ifade etti. Gümüş onsu için ise 22.60 doların destek olduğunu ve 24 dolara kadar yükselebileceğini belirtti.

YATIRIMCILAR İLERLEYEN GÜNLERDE DİKKATLİ OLMALI!

İslam Memiş'in finans piyasalarıyla ilgili yaptığı bu uyarılar, önümüzdeki günlerde dolar, Euro ve altın sahipleri için dikkat edilmesi gereken kritik bir döneme işaret ediyor. Yatırımcıların gelişmeleri yakından takip etmeleri ve riskleri değerlendirmeleri önem arz etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ATM'lerde yeni dönem: Bu paraları kabul etmeyecek!
Halka arz rüzgarı duruluyor mu?
Konut satışları durdu, GYF’lere talep arttı!
Borsada tarihi bir rekor yaşandı! Hangi hisseler en çok kazandırdı?
Türklerin dış yatırımı 5.7 milyar doları buldu