Her sahnesi olay olmuştu! Kızıl Goncalar'a Hamdi Alkan yorumu geldi!

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar'da olay bitmiyor! Eleştirilerin peşinden RTÜK diziye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Hamdi Alkan RTÜK kararı hakkında ilk kez konuştu!

 

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Fox TV dizisi Kızıl Goncalar, her bölümüyle büyük iz bıraktı. Televizyonun en çok tartışılan dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar'ın bazı sahneleri sert eleştiriler aldı.

KIZIL GONCALAR SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR!

Komünal ve laik aile hayatını konu alan dizi eleştirildi. Hatta bazıları muhafazakar yaşam tarzlarına ve tarikatlara karşı "algıyı manipüle ettiklerini" iddia ediyor. İddia edilen dizinin kaldırılması için dilekçe de verildi.

RTÜK bu eleştiriler üzerine harekete geçerek Kızıl Goncalar'a iki kez idari para cezası ve yasak uyguladı. Dizinin tartışmaları devam ederken dizinin başhekimi Hamdi Alkan, RTÜK cezasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SnobMagazin haberine göre; Sizce RTÜK'ün kararı doğru mu? Sorusuna Alkan, "Bulmuyorum" yanıtını verdi. Yasaklamak sizi bir yere götürmez. Nereye kadar inkar edilebilir? Bu bana doğru gelmiyor. Bunun gibi projelere ihtiyacımız var; diyerek yanıt verdi! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.