'Her semtte imam hatip var ama fazlasını yapacağız!'

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, her semtte imam hatip okulu olduğunu belirterek, "Deprem riski nedeniyle İpekçilik İmam Hatip Okulu'nun yenisini yapıyoruz ve TOBB'la imzaladığımız protokolle 42 derslikli yeni bir imam hatip okulu daha...

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, her semtte imam hatip okulu olduğunu belirterek, "Deprem riski nedeniyle İpekçilik İmam Hatip Okulu'nun yenisini yapıyoruz ve TOBB'la imzaladığımız protokolle 42 derslikli yeni bir imam hatip okulu daha yapacağız" dedi.  

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa İmam Hatip Liseleri Mezun ve Mensupları Derneği'nin (BİHMED) mezunlar gününe katıldı.

VALİ: ŞÜKÜRLER OLSUN 1 MİLYONDAN FAZLA İMAM HATİPLİ VAR

Kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu hatırlatan Vali Karaloğlu, "Hamd olsun ki imam hatip okullarımız budandıkları yerden yeniden filizlenip canlandılar. Ben de bir imam hatip mezunu olarak, sizlerle birlikteyim. Artık imam hatip sayılarında sorun yok. Şükürler olsun ki 1 milyonun üzerinde imam hatipli öğrencimiz var. Her mahallede, her semtte imam hatip okulumuz var. Ama ne olur, bu okullarımızla çok yakından ilgilenelim. Bursa’da bulunan imam hatip okullarımız noktasında oldukça iyi bir noktadayız. Şimdi, deprem riski nedeniyle yıkılan İpekçilik İmam Hatip Okulun'nun yenisini yapıyoruz Bir de TOBB'la yaptığımız protokol gereği 42 derslikli yeni bir imam hatip daha yapıyoruz, ihalesini yakında yapacağız" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”