Her yer istismar: Anaokulunda taciz!

Zonguldak'ta bir aile, 3 yaşındaki kızlarının anaokulunda taciz edilmesi nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.Adliye çıkışında açıklama yapan anne , okuldan eve geldikten sonra kıyafetlerini değiştirdiği sırada kızının...

Zonguldak'ta bir aile, 3 yaşındaki kızlarının anaokulunda taciz edilmesi nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında açıklama yapan anne , okuldan eve geldikten sonra kıyafetlerini değiştirdiği sırada kızının olayı anlattığını söyledi. Anne, "Pantolonunu çıkarırken bana birden okulda bir adamın cinsel organına dokunduğunu söyledi. Baktığımda kızarıklık vardı orada. Bana tekrar, 'Ben yaramazlık yaptım ondan yaptı' dedi. Okul idaresiyle konuştum, erkek çalışan olup olmadığını sordum. 60-65 yaşlarında bir kaloriferci olduğunu öğrendim. Kalorifer kazanının kapısının, kızımın sınıfının bulunduğu koridora açıldığını öğrendim. Sonra okulda güvenlik kamerası görüntülerini izlemek istediğimi söyledim. Ancak geriye dönük kayıt tutulmadığını söylediler. Bu olayı kimin yaptığını bilmiyorum. Kızım sadece 'Bir adam' diyor. Savcıyla görüştük. Bize sürecin işleyeceğini, sıkıntı yapmamız gerektiğini söyledi" dedi.

OKUL OLAYI KAPATMAK İSTEDİ

Okul idaresinin bu olayı kapatması için kendisini ikna etmeye çalıştığını, bunu yapamayınca da kızını okula getirmemesini istediklerini anlatan anne, "Zaten kızımı o okula asla göndermem. Seneye başka bir anakoluna kızımı vermeyi düşünüyorum" dedi.

Taciz edilen çocuğun üniversite öğrencisi 21 yaşındaki ablası da "Gerçeğin ortaya çıkmasını istiyorum. O gün ne olmuş, dışarıdan birisi mi girmiş, yoksa içerdeki birisi mi yaptı bu olayı? Kardeşim akıllı bir çocuk, ne olduğunu, başından ne geçtiğini ya da mahremiyetini biliyor. Durup dururken böyle bir şey söylemez. Biz bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün konuyla ilgili inceleme yaptığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Bu bir resmi nikah töreni, duayı evinizde yapabilirsiniz" dedi! Sosyal medya yıkıldı!
Kastamonu'da Sulama Kanalında Başsız Ceset Bulundu: 3 Kişi Gözaltında
1 Milyon lira maaş alıyor! İsmail Küçükkaya canlı yayında gerçekleri açıkladı!
F.Bahçeli Futbolcularla İlgili Çarpıcı İddia ortaya atıldı! Fenerbahçe'de neler oluyor?
9. Yargı Paketi'nin ayrıntıları belli oldu: ‘Yeni tip casusluk’ suçları