Hercai dizisine başlayamadan ayrıldı

Sevilen dizinin her bölümünde imkansız bir aşkın detayları ele alınmaya devam ediyor. Reyyan ve Miran’ın bebeklerinin ölüm tehlikesiyle yüz yüze kalması izleyiciye büyük bir şok yarattı.

Sevilen dizinin 59. Bölümünde yaşanılan olaylar seyirciyi ekranlara bağlamıştı. Fakat yayınlanan bir sahne seyircinin aklını başından aldı. Reyyan’ın düşük tehlikesiyle burun buruna kalması Önce Miran’ı sonra seyirciyi ayağa kaldırdı. Fakat son durum ters köşe etkisi yarattı. Zehra’nın kızı Reyyan için dedikleri Miran’a tokat gibi çarptı.

Sadece Reyyan değil aynı zamanda dizinin izleyicisi de Reyyan’la birlikte büyük bir heyecan yaşadı. Bebeğini kaybettiğini sanan Reyyan doktoru sıkıştırarak “Söylesene oğlum iyi mi, bir şey mi, var söyle” sözlerini dile getirdi. Miran ise bu anlarda Reyyan’nın annesi Zehra’dan azar işitiyordu. “Sen demedin mi kızını koruyacağım diyen, böyle mi koruyorsun kızımı” sözlerini dile getirdi.

Zehra kızına bir şey olduğunu düşünerek Miran’ın üzerine yürüdü. “Miran ise çaresiz bir şekilde “Yapma, deme ben onu çok seviyorum” sözlerini dile getirdi. Zehra ise “Böyle mi seviyorsun? Yaptıklarınız, çektirdikleriniz yetmedi mi?” sözlerini dile getirdi. Seyirciler bu anları ise sosyal medyada “Helal olsun Zehra sende olmasan Reyyan’ı savunacak kişi yok” paylaşımlarında bulundular. Bunun yanında “Daha diziye gelmeden veda etti sandım” yorumları da arka arkaya geldi.

Reyyan’ın bebeği yaşıyor mu?

Ekranların en sevilen dizileri arasında yerini alan Hercai dizisi, milyonlarca seyircisine büyük bir şok yaşattı. Reyyan’ın bebeğinin düştüğünü sanan izleyici şok etkisi yaşadı fakat sonucunda bebeğin durumunun iyi olduğunu öğrenince derin bir nefes aldı. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilirken aynı zamanda Reyyan’ın bebeğinin ilerleyen bölümlerde ne yaşayacağını da merak etmeye başladı.

 

Miran’ın hızla hastaneye gitmesinin arkasından, Reyyan’ı ağlayan bir şekilde gören Miran çocuğunun iyi olduğunu öğrenince derin bir nefes aldı. Sevilen dizinin 60. Bölümünde neler yaşanacağını merak eden seyirci fragmanı aramaya başladı fakat 60. Bölüme ait herhangi bir fragman yayınlanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi