Hercai setinde kavga çıktı

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Hercai’ dizisi son dakika gelişmesi ile sosyal medyada gündem oldu. Dizi setinde kavga çıktığı iddiaları yer alırken dizi severler kavganın neden çıktığını araştırıyor.

Pazar günleri atv’de ekrana gelen Hercai dizisinin Mardin’deki setinde bir kavga yaşandığı ve Akın Akınözü’nün seti terkettiği konuşulmakta.

Dün akşam 68. bölümü ile ekrana gelen dizide, Ebru Şahin ile başrolü paylaşan Akın Akınözü, dizi ile birlikte kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşayan isimlerden birisi olmuştu.

Akınözü’nün sette yaşanan gerginlik sonrasında çekimlerin bırakıp gittiği ifade ediliyor. Dizinin 69. bölümde yani Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümle ekrana veda etmesi bekleniyor.

Gergin bir ortamın oluştuğu sette yaşanan sıkıntı ile ilgili detayları Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi.

Dizide Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü’nün final bölümü çekimleri sırasında sete geç gelmesiyle yaşanan tartışma sonrası ortamın gerildiği aktarılmakta.

İddiaya göre Akınözü, daha önce de geç geldiği sette bu kez yapılan uyarılar üzerine sinirlerine hakim olamayarak karavanını dağıttı.

Kulis bilgilerine göre, yapım koordinatörünün üzerine yürüyen Akın Akınözü’nü sette bulunan kişiler sakinleştirmek için uğraştı.

Ancak oyuncunun bu tartışma sonrasında çekimleri bırakıp gittiği ileri sürülmekte. Bütün ekibin ve oyuncuların çekimlere başlamak için Akın Akınözü’nün gelmesini beklediği de gelen haberler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!
Yenilenen dev Renault Duster, Türkiye yollarına çıkıyor! Tarih resmen açıklandı