Herkes O Türk Taraftarı Konuşuyor! Son Dakika!

Milli Takım'ın EURO 2024'te bu akşam karşılaşacağı Gürcistan maçı öncesi taraftarlar oldukça dikkat çekti. Dortmund sokaklarına akın etti. Takımını desteklemek için etkinliğe katılan maskeli bir yandaş gündem oldu.

.lMilli futbol takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'nda bu akşam Gürcistan ile karşılaşacak. Merakla beklenen müsabaka öncesi milli takıma destek vermek isteyen Türk taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği "Taraftar Yürüyüşü" etkinliğinde buluştu.

MASKELİ TARAFTARLAR GÜNDEMDEYDİ


Taraftarların taraftar alanında toplanmasıyla başlayan etkinlik için özel olarak hazırlanan milli takım taraftar otobüsünde sanatçılar Sefo ve Murda, hitlerini sergiledi. KleppingStraße. Saat 12.00'den itibaren sahaya gelen taraftarlara moral verdi. Heyecanlı kutlamalarda korku filmi maskesi takan bir taraftar en çok konuşulan konu oldu.

"DÜNYA NE KADAR KORKUNÇ OLDUĞUMUZU GÖRSÜN"


Bir korku filminden maske takan bir kişi, insanların dikkatini çekmeyi başardı. Yayın muhabiri "Bu nasıl bir maske?" diye sordu. Bir hayran şöyle cevap verdi: "Bu maske dehşetimizi gösteriyor. Bırakın ne kadar korkunç olduğumuzu tüm dünya görsün." Dedi ki:.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.