Herşeye rağmen Euro 2016

Cüneyt Ayral - ParisFotograflar: © Dilara Kutay - ABC GazetesiMeteoroloji yetkililerinin bildirdiğine göre 10 Haziran günü başlayacak ve bir ay sürecek olan Euro2016 Avrupa Futbol Şampiyonası parçalı bulutlu bir havada başlayacak,...

Cüneyt Ayral - Paris
Fotograflar: © Dilara Kutay - ABC Gazetesi

Meteoroloji yetkililerinin bildirdiğine göre 10 Haziran günü başlayacak ve bir ay sürecek olan Euro2016 Avrupa Futbol Şampiyonası parçalı bulutlu bir havada başlayacak, ama 11 Haziran’dan itibaren şimdilik hemen her gün yağmurlu olacak!

6 Haziran’dan itibaren üç gün süreyle fırtınalı ve sağanak yağışlı günlerin beklendiği Paris ve Fransa’nın pek çok yerinde yağışların meydana getirdiği seller ve nehir taşmaları ile ülke nasıl başa çıkacak?

Zaten bir süredir bu sıkıntılar ile baş etmeye çalışan Fransa bir yandan kötü hava koşulları öte yandan güvenlik kontrolleri ile baş etmek zorunda kalacak: Euro 2016 için ülkenin her yanında çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı bildiriliyor.

Şampiyonada D Gurubunda mücadele edecek olan Türkiye’nin ilk maçı 12 Haziran’da Paris’te ikinci maçı ise 17 Haziran’da Nice şehrinde yapılacak. Bu maçlarda alınacak sonuçlara göre diğer maçlar belli olacak.


Paris Belediyesi ünlü Eyfel Kulesi’nin önündeki parka dev ekranlar kurarak maçların buradan da izlenmesini sağlıyor, ancak artık herşey bedelli.

Gazetemizin foto muhabiri Dilara Kutay, Eyfel kulesine çıkarak dev ekranın kurulduğu parkı okurlarımız için görüntüledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
"Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
Dev Derbiye Saatler Kala Fenerbahçe'de Deprem! İsmail Kartal 3 Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda başkanlık seçimi günü geldi
Galatasaray'dan önemli galibiyet geldi