Heyecan Dorukta: Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Hakemleri Açıklandı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Beşiktaş, Ajax ile karşılaşırken, Fenerbahçe Union SG'yi konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dolu bir hafta başlarken, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarını yönetecek hakemler de açıklandı. 26 Eylül 2024 tarihinde oynanacak karşılaşmalarda, Beşiktaş Ajax ile karşılaşacakken, Fenerbahçe Union SG'yi konuk edecek.

BEŞİKTAŞ'IN MAÇINI JOHN BROOKS YÖNETECEK

Ajax-Beşiktaş karşılaşmasında hakem koltuğuna oturacak isim John Brooks olacak. Brooks'un yardımcılıklarını Simon Bennett ve Daniel Robathan üstlenecek. Maçın VAR hakemi ise Stuart Attwell olurken, AVAR görevini Peter Bankes üstlenecek. Maçın başlama saati 19:45 olarak belirlendi.

FENERBAHÇE'NİN MAÇINI BENOIT BASTIEN YÖNETECEK

Fenerbahçe'nin Union SG ile oynayacağı maçta ise Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak. Maçta VAR hakemi olarak Bastien Dechepy, AVAR olarak ise Romain Lissorgue görev alacak. Fenerbahçe'nin maçı ise 22:00'de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nin grup aşamasında takımlarımızın performansları merakla beklenirken, hakemlerin belirlenmesi, maçların gidişatında önemli bir etken olacak. Takımların bu zorlu maçlarda nasıl bir performans sergileyecekleri ise futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.