Heyecan Dorukta: Türkiye Basketbol Milli Takımı İtalya’ya Konuk Oluyor

Türkiye Milli Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri'nde İtalya ile ilk maçına çıkıyor. Türk oyuncuların yer aldığı kadro belli oldu. Karşılaşma bu akşam 22.30'da, TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

Türkiye Milli Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri'nde heyecan dolu bir başlangıç yapmak için İtalya'ya konuk oluyor. Bu kritik maç öncesi milli takım kadrosu belirlendi ve taraftarlar, bu akşamki karşılaşmayı heyecanla bekliyor.

Bu akşam saat 22.30'da İtalya'nın Pesaro kentindeki Vitrifrigo Arena'da gerçekleşecek olan İtalya-Türkiye maçı, TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Milli takımın 12 kişilik İtalya maçı kadrosunda şu oyuncular yer alacak: Berk Uğurlu, Buğrahan Tuncer, Ercan Osmani, Erkan Yılmaz, Kenan Sipahi, Melih Mahmutoğlu, Okben Ulubay, Sadık Emir Kabaca, Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Yiğitcan Saybir.

FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında, Türkiye Milli Basketbol Takımı, deplasmanda İtalya ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesi Türkiye'nin 12 kişilik maç kadrosu belli oldu. Milli takımın başarısı için tüm spor severlerin desteği önemli. Maçı izlemek isteyenler için TRT Spor kanalı canlı yayın sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Süper Lig'de disiplin seferberliği: 8 Kulüp PFDK'ya sevk edildi
Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!
Michy Batshuayi'nin Son Derbi Performansı: Fenerbahçe'de Geleceği Belirsiz!