Heyecan verici bir iddia: Far Cry 7'nin kötü karakterini Cillian Murphy mi oynayacak?

Far Cry serisinin 7. oyununda, Peaky Blinders ve Oppenheimer gibi filmlerden tanıdığımız Cillian Murphy'nin kötü karakter olarak yer alacağı iddiası, oyun severleri heyecanlandırdı. Bu iddia, j0nathan adlı bir yayıncı tarafından ortaya atıldı.

Ubisoft oyunları hakkında güvenilir bilgileri paylaşmasıyla tanınan bir yayıncı olan j0nathan, Cillian Murphy'nin Far Cry 7'de yer alacağı iddiasını ortaya attı. Bu iddiayı sembollerle destekleyerek, 72 saatlik bir geri sayım ve "O zamana kadar bir şey değişmezse," notu ile bir paylaşımda bulundu.

SÖYLENTİLERE DESTEK OLAN İPUÇLARI

j0nathan'ın geçmişte Ubisoft oyunlarıyla ilgili doğru bilgiler paylaşması, bu iddianın ciddiye alınması gereken bir olasılık olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, j0nathan'ın paylaştığı fotoğraftaki 72 saatlik geri sayım, geçmiş haberlerle örtüşüyor. Eylül 2023'te çıkan haberlerde, Far Cry 7'de ana karakterin ailesinin kaçırılacağı ve onları kurtarmak için 72 saatlik bir sürenin olacağı iddia edilmişti.

Far Cry serisinin geçmişteki unutulmaz kötü karakterlerine baktığımızda, Giancarlo Esposito ve Michael Mando gibi usta oyuncuların canlandırdığı karakterler dikkat çekiyor. Cillian Murphy'nin de bu ekibe katılması, oyunun hikayesine ve atmosferine büyük bir katkı sağlayabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı