Hiç böyle görmediniz! Kerem Bürsin ortalığı karıştıracak sözler

FOX TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Kerem Bürsin öyle bir çarptı ki, görenler ona hak verdi.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı dizide her hafta seyirciler adeta farklı bir hikaye görüyor. Kısır döngüye giren ve çıkış yolu arayan dizinin reytingleri de çok iyi durumda değil. Son haftalarda totalde yer alan Sen Çal Kapımı dizisi 7 - 8 sıralarda yerini koruyor. Seyircilerin istekleri dışında ilerleyen dizi, seyircilerinde diziden vazgeçmesine neden oluyor. 

Ekranlara geldiği ilk bölümlerde dikkatleri üzerine toplayan dizinin yeni bölümü dün akşam geldi. Serkan karakterine hayat veren Kerem Bürsin ise dizide hayat verdiği karakterin artık hatırlamasını istiyordu. Sadece Kerem Bürsin değil aynı zamanda seyircilerde Serkan karakterinin bir an önce eski haline dönmesini istiyordu.

Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde ise hem Eda'yı hem de Eda'ya ait olan hatıraları hatırlayan Serkan karakterine Kerem Bürsin laf çarpıttı! Bulunduğu konumdan kendisi de sıkılmış belli ki, paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Serkan karakterine ise sosyal medya hesabından laf çarpıtan Kerem Bürsin, yine kendisine çarpıtmış gibi gözüktü.

Kerem Bürsin'in hayat verdiği karaktere laf çarpıtan Bürsin, komik bir durumun oluşmasına neden oldu. Birçok hayran sayfası Kerem Bürsin'in hikayesini ekran görüntüsü alarak kendi hikayelerinde ve gönderilerinde paylaştı. Sevilen iki ismin birbirlerine sarılmış oldukları fotoğrafın altında dizinin konu etiketi olan 'Hatırlıyorum' notu düşülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi