Hidayet Türkoğlu'na Boşnaklardan da tepki geldi!

Dün, Bursa'da oynanan TOFAŞ-Fenerbahçe Doğuş maçında her iki takım taraftarları birlikte İzmir Marşı okudu. Bu esnada Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun İzmir Marşı'na eşlik etmemesi tepki çekti....

Dün, Bursa'da oynanan TOFAŞ-Fenerbahçe Doğuş maçında her iki takım taraftarları birlikte İzmir Marşı okudu. Bu esnada Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun İzmir Marşı'na eşlik etmemesi tepki çekti. Birçok kişi tarafından tepki çeken bu tavır sosyal medya kullanıcıları tarafından da oldukça eleştirildi. 

Özellikle Twitter üzerinden TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’na yüklenen sosyal medya kullanıcıları, sert eleştirilerde bulundular. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’na ''Bu kadar mı korkuyorsunuz’ ve ''Makamı hak etmiyor’ gibi tepkiler geldi.

'ATATÜRK'ÜN İSMİNİN GEÇTİĞİ BİR MARŞTAN NEDEN RAHATSIZLIK DUYUYORSUNUZ?'
Tüm bu olanlar üzerine Boşnaklar da olaya sessiz kalmadı. Hemşehrileri olan Hidayet Türkoğlu'na Twitter üzerinden tepki göstererek sert eleştirilerde buludular. Boşnak yurttaşlar adına açılan Twitter sayfasında, "TBF Başkanı Boşnak Hemşehrimiz Boşnaklar Sayfamızdan Hidayet Türkoğlu Beye sesleniyoruz. Bu Ülkenin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin geçtiği bir marştan niye bu kadar rahatsızlık duyuyorsunuz. Bizler Boşnağız Atatürkçü Boşnaklarız." ifadeleri kullanıldı. 

Boşnaklar sayfasının başka bir paylaşımında ise şu ifadeler yer aldı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler, La Liga'da ilk sezonunda şampiyon oldu!
Beşiktaş, 23 yıl sonra ilk kez yeni bir teknik direktörle anlaştı
EuroLeague'den Fenerbahçe Beko'ya ve Monaco'ya ceza yağdı
Beşiktaş, 179 milyon euro değerinde muhteşem bir yıldız transferi yapıyor!
Beşiktaş'tan bomba transfer: 37 milyon euroluk süper yıldız için hazırlıklar başladı!