Hindistan Maharashtra'daki Kimyasal Fabrika Patlaması: 9 Ölü, 64 Yaralı

Maharashtra'nın Thane bölgesindeki kimyasal fabrikasında kazan patlaması sonucu çıkan yangında 9 kişi hayatını kaybetti, 64 kişi yaralandı. İtfaiye yangını kontrol altına alırken, olayın nedeni araştırılıyor. Ölü sayısının artmasından endişe var.

Maharashtra eyaletinin Thane bölgesindeki bir kimyasal madde üretim fabrikasında yaşanan kazada, bir kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Olayda 9 kişi yaşamını yitirdi ve 64 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışırken, patlamanın nedeni henüz belirlenemedi ve soruşturma devam ediyor. Ancak, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Maharashtra eyaletindeki Thane bölgesinde bulunan bir kimyasal madde üretim fabrikasındaki kazada kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Yetkililer, Press Trust of India haber ajansına yaptıkları açıklamada, olayda 9 kişinin hayatını kaybettiğini ve 64 kişinin yaralandığını bildirdi.

İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışırken, patlamanın sebebini belirlemek için soruşturma başlatıldı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Kaza, Maharashtra'daki Thane bölgesindeki Taloja'da bulunan bir kimyasal fabrikasında meydana geldi. Fabrikada üretilen kimyasal maddelerin ne olduğuna dair henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, patlamanın çevredeki binalarda da maddi hasara yol açtığı bildirildi. Yetkililer, olayın nedeninin belirlenmesi için kapsamlı bir soruşturma yürütülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.