Hindistan'da ikiz kardeşler aynı erkekle evlendi, polis soruşturma başlattı

Hindistan‘da tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi. Yaşananların tepki toplaması sonrası polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre; Maharaştra eyaletine bağlı Solapur’daki Akluj Köyü’nde cuma yapılan düğünde Pinky ve Rinky adlı kadınlar, Atul Awtade’yle dünya evine girdi. Sosyal medyada tören görüntüleri paylaşıldı.

EVLİLİK YASAL MI?

WION kanalı ikisi de bilgi teknolojileri mühendisi olan gelinlerin ve seyahat acentesi olan damadın ailelerinin evliliğe itiraz etmediğini yazdı. Gündem olan videonun ardından sosyal medya kullanıcıları evliliğin yasal olup olmadığını tartıştı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Solapur polisi gelen şikayetin ardından konuyla ilgili soruşturma başlattığını dün duyurdu. Ayrıca damat hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Yetkililer, kadınların anneleriyle yaşadığını bildirdi. Açıklamaya göre rahatsızlanan annelerini Awtade’nin aracıyla hastaneye götürmeye başlayan kardeşler, bu süreçte adamla yakınlaştı.

Benzer bir haber geçen sene Avustralya’dan gelmişti. Aynı adamla evlenmek isteyen tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, 2011’den beri beraber oldukları Ben Byrnes’le haziranda nişanlanmıştı. Anna ve Lucy aynı zamanda hamile kalmak istediklerini ve bunu tüp bebek yoluyla yapmayı planladıklarını da söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sadık Khan, Londra Belediye Başkanlığına üçüncü kez seçildi
Hamas, Gazze'de savaşı sona erdirmeyen bir ateşkesi kabul etmeyeceklerini duyurdu
"İsrail'in barışı reddeden tutumu tüm bölgeyi benzeri görülmemiş tehditlere sürükleyebilir"
Hamas'tan açıklama: "Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz"
İsveç'te Eurovision Öncesi İsrail Boykotu: Malmö'de Protestolar ve Güvenlik Endişeleri