Hırsızlar evlerin boş olduğunu böyle anlıyormuş!

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde bir apartmanı mesken belirleyen 2 kadın ve 1 çocuktan oluşan hırsızlar, bayram öncesinde ve sonrasında kapı dürbünlerine boş kağıt parçaları yapıştırdı.

Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde, bir apartmanda mesken belirleyen 2 kadın ve 1 çocuk hırsızlar, bayram öncesi ve sonrasında ilginç bir yöntemle hedeflerini seçti. Kapı dürbünlerine boş kağıt parçaları yapıştırarak dikkatlerini çektiler. Dürbünlerden kağıtların alınmamasından ev sahiplerinin evde olmadığını çıkaran hırsızlar, bir daireden hırsızlık yaptılar. Giremedikleri dairelerin kapı önünde bulunan ayakkabıları bile çalmaları apartman sakinlerini şaşırttı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir hırsız apartman girişinde gözetleme yaparken, diğerleri içeri girdi. Apartman sakini Baha Semih Karabulut, durumu "Boş dönmeyelim" diye yorumladı. Hırsızlık olayının Ramazan Bayramı'nda başladığını ve sürekli tekrarlandığını belirten Karabulut, polisin olayla ilgili çalışma başlattığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.