Hırvatistan'dan tarihi fark: 10-0

Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ile mücadele edecek olan Hırvatistan, son hazırlık maçında sahasında San Marino'yu ağırladı. 20. dakikada Pjaca'nın...

Fransa'da düzenlenecek olan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda D Grubu'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ile mücadele edecek olan Hırvatistan, son hazırlık maçında sahasında San Marino'yu ağırladı. 

20. dakikada Pjaca'nın golüyle öne geçen Hırvatlar, 24. dakikada Mandzukic ve 25. dakikada Srna'nın golleriyle skoru 3-0'a getirdi. 

Mandzukic'in 36. ve 38. dakikadaki gollerine 40. dakikada Perisic'in attığı gol de eklenince Hırvatistan, San Marino karşısında ilk yarıyı 6-0 önde kapadı.

Zayıf rakibi karşısında 2. devre de hız kesmeyen Hırvatlar, 50. dakikada Rakitic'in, 59,73 ve 84. dakikalarda Kalinic'in attığı gollerle maçı 10-0 kazandı. 

Türkiye, Euro 2016'da D Grubu'ndaki ilk maçında Hırvatistan ile karşılaşacak. (12 Haziran günü saat 16:00'da başlayacak mücadele Paris'te Parc des Princes Stadı'nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"