Hitler'in sağ kolunun evinde uzuvları kesik iskeletler çıkarıldı: Aralarında bebek de var!

Almanya'da 1933-1945 yılları arasında iktidarda olan Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'nin kurucusu Hermann Göring'in yaşadığı mülkte, elleri ve ayakları kesilmiş insan iskeletleri bulundu. İskeletlerden birinin bir bebeğe ait olduğu açıklandı.

Adolf Hitler'in sağ kolu ve Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'nin kurucusu Hermann Göring'in evinde, elleri ve ayakları kesilmiş insan iskeletleri bulundu. İskeletlerden birinin bir bebeğe ait olduğu belirlendi. Hitler'in askeri karargahı 'Kurt İni'nin bahçesindeki bu kalıntılar, arkeologlar tarafından ortaya çıkarıldı.

Polonya'daki mülkte bulunan iskeletlerin kimliklendirilmesi henüz yapılmadı. Kalıntıların vücut bütünlüğü bozulmuş durumda ve iskeletlerin el ve ayaklarının eksik olduğu belirtildi.

"YAN YANA GÖMÜLMÜŞLER"

'Tarihin Kalıntıları' dergisinin yayıncısı Oktavian Bartoszewski, araştırma ekibinin üç yetişkin, bir genç ve bir bebeğin kalıntılarını bulduğunu açıkladı. "Hepsi aynı yönde yan yana yatıyordu," diyen Bartoszewski, "En ürkütücü buluntu bebeğe ait kalıntılardı," ifadelerini kullandı. Kazı başkanı Piotrek Banaszkiewicz ise şu açıklamayı yaptı:

"Ciddi şekilde bozulma olmuşlardı. Omurga eğriydi ve çarpık kafatasında görünür bir göz yuvası yoktu. Çene yerinden çıkmıştı. Kafatasının çene kemiğinde aşınmış dişler vardı, bu da yaşlı bir insana işaret ediyordu. Hiçbir elbise ya da mücevher izine rastlanmadı, bu da kurbanların cesetlerinin gömülmeden önce soyulduğunu düşündürüyor."

İDAMINDAN ÖNCE İNTİHAR ETTİ

Gazetedavul'da yer alan habere göre, Hitler'in sağ kolu ve Nazi Almanyası'nda silahlı kuvvetlerin başkanı olan Hermann Göring, Nürnberg Uluslararası Askeri Ceza Mahkemesi'nde yargılanan en yüksek rütbeli Nazi yetkilisiydi. 1946 yılında, idam edilmesine bir gün kala siyanür hapıyla intihar etmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.