Hizbullah'tan Diyarbakır'da gövde gösterisi

Diyarbakır'da, Hüda-Par'a yakınlığı ile bilinen Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum Haftası mitingine kadınların çoğunlukta olduğu on binlerce kişi katıldı. Merkez Bağlar İlçesi’nde bulunan Nevruz...

Diyarbakır'da, Hüda-Par'a yakınlığı ile bilinen Peygamber Sevdalıları Platformu'nca düzenlenen Kutlu Doğum Haftası mitingine kadınların çoğunlukta olduğu on binlerce kişi katıldı. 

Merkez Bağlar İlçesi’nde bulunan Nevruz Parkı’ndaki etkinlikte Hizbullah gövde gösterisi yaptı. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Hizbullah mitingine katılanları  ücretsiz taşıdı. 

HAREMLİK SELAMLIK MİTİNG

Etkinlik alanında kadınlar ve erkekler için ayrı bölümler oluşturulurken, büyük bir platform kuruldu. Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri, mitinge yüz binden fazla kişi katıldığını belirtirken, polis kayıtlarına göre etkinliğe yaklaşık 40 bin kişi katıldı. Kuran okunması ile başlayan etkinlikte daha sonra Kürtçe ve Türkçe konuşmalar yapılarak, ilahiler okundu. Toplanan kalabalığın sık sık tekbir getirerek ilahilere eşlik ettiği etkinlikte Kürtçe mevlit de okutuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Keşke yargılansanız diyen doktora Erdoğan’a hakaret davası açıldı
Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor